at work.

Hello hello :)
 
Här sitter jag på jobbet o alla kidsen sover sött än, så jag inväntar bara personalen som kommer vid 9 så får jag gå hem efter att ha jobbat ett dygn. Vi var inne i centralen igår o kollade kulturfestivalen o cirkusföreställningen på Sergels torg men shiit va människor det var så vi köpte oss lite glass o satte oss i gräset i kungsträdgården istället :)
 
Jag är ledig resten av dagen men börjar kl 7 imorgonbitti igen o jobbar heeela långa dagen fram till kl 22, that will be tough. Sen har jag bara eftermiddagar bokat o lördagspasset jag har inbokat till nästa helg tänker jag nog avboka, har jobbat 5 helger i rad - det räcker! :D
 
Nä, nu vill jag sätta mig på bussen hem o dundra musik i lurarna.. :)

watch out on the roads!

Här är det inte mycket som händer, har varit ledig sen i söndags men övningskört desto mer och utan att lägga öga på allt så går det tamejfan bra asså! Kanske har jag också ett körkort i handen en vacker dag ;)
 
 
Imorgon ska jag jobba några timmar under dagen, jättesoft pass så det gör inte mig något. Några extra kronor i plånkan skadar ju aldrig heller, särskilt inte nu när jag ska börja plugga!
 
Efter jobbet imorgon har jag lovat min systerdotter att vi ska gå och köpa en klocka till henne då hon alltid försöker roffa åt sig mina, så jag tänkte att hon kan få en alldeles egen i hennes storlek (om det nu finns så små?!) haha :)
 
Mosters hjärtan! <3
 

Miss i nassa.

Här sitter jag vaken i natten, ovanligt nu för tiden då jag jäääämt jobbar känns det som. Men lyckliga jag fick mig ett mycket efterlängtat +90 samtal, och då kändes det väldigt onödigt att gå och lägga sig helt plötsligt haha! Skönt att catcha upp lite och se vad som händer i varandras liv. Men längtan jag fick efter Alanya slog mig som en käftsmäll i ansiktet när han frågade när jag kommer som att det faktiskt vore dags snart...
 

good morning.

Här sitter jag på jobbet, fick inte sova mer än till 5.30. Klart det är svårt att sova om det blixtrar o dundrar utanför fönstret. Jag själv tycker att det är supermysigt men brandlukten som spridit sig hitåt från jättebranden i Västmanland är inte så trevlig..

5 månader senare!

Hej hej!
Verkar som att folk vill ha något att läsa om här då ni klickar er in trots att jag inte skrivit något på nästan 5 månader.. Såå, vad har hänt sen sist? 
 
Jag: 
- var på Ken Ring-kryssningen, vilket jag knappt kommer ihåg.
- är stört sugen på att åka till Alanya, vilket jag försöker att förtränga.
- håller på att ta körkort, vilket går ganska jävla bra!
- har blivit moster igen, för tredje gången, vilket är myspys.
- har köpt ex. antal nya skor, vilket enligt mig är en bra jävla investering!
- både läste och såg The Fault in Our Stars, vilket var både en grym bok och en grym film!
- var i Mexico, vilket var amazeballs.
- och Louise köpte en uppblåsbar pool och ställde bakom huset, känt som Playa del Asfalt!
- var på kollo, vilket var tålamodsprövande.
- återfick kontakten med en gammal fling, meeeen det la jag ner. fort.
- var ute på Sandra's landställe, vilket också var mysigt!
- tog med min hyperaktiva systerson på Gröna Lund, vilket var väääldigt varmt!
- har hittat mitt namn på Cola-flaskor 3 gånger den senaste veckan, haha!
 
Känner ett sug för att blogga igen så då kanske det blir så, när jag har tid och lust :)
 
Jag och Louise på båttur i Skärmaröviken!
 

RSS 2.0