it makes me sad..

 

söndagsmode.

vakna för nån timma sen med riktigt söndagsmode. känner mig helt deppig av någon anledning, men det släpper nog - ska ju dra o fika me frugan :)
 
va på grönan igår med min lillplutt o kan säga att det var en trött moster som kom hem på kvällen o stupade i säng vid 22 haha! men vi hade jättekul o Viggo var överlycklig :D
 
 

tröttmössa

nuuuu tror jag att jag fått vila ut ordentligt efter min alanya-vecka m för lite sömn o en jobbhelg där man inte hinner med så mycket mer än jobb o sömn, vilket det också blev för lite av där. sovit i över 12 timmar o jag känner mig helt såsig i skallen. ska ta mig en dusch o fräscha till mig lite så kanske man blir människa igen, måste kolla om det finns någon tid i tvättstugan oxå :) peace!

hemma igen..

och jag börjar med att jobba hela helgen, 30,5 h :) lika bra för o hålla huvudet borta från att man egentligen bara vill tillbaka.. men det är en annan femma. vi har haft det skitbra som vanligt, solat o badat, festat, hängt me vänner, vart i dim cay, plankat in på annat hotells pool.. ungefär så :) måste get ready for work now så har jag några fler intressanta bilder kommer de nog upp efter helgen! puss!
 
 

RSS 2.0