så de så.

inser för varje dag som går vilka som faktiskt är mina vänner och vilka som enbart jag är vän till, som liksom inte riktigt bryr sig. också inser jag vilka som är där av helt fel anledningar, människor som måste vinna på en relation på ett sätt jag inte riktigt tycker är rätt. jag är trött på att försöka göra människor glada och till lags hela tiden som egentligen inte bryr sig om något annat än sig själva och sitt. jag vet vilka mina människor är just nu och det tänker jag låta dom vara, för det handlar om att ge och få och att visa uppskattning för bägge och det gör ni. jag tänker sluta bry mig så mycket helt enkelt och bara köra mitt race, sen får folk snacka bäst de kan för har de inget bättre för sig så har jag väl då förgyllt deras dag på något sätt då med då? ni kan ha ert drama och sno energin av varandra för min får ni då fan inte mer.
 
imma do what i do and dont give a damn helt enkelt, det är min tur att köra.
 
PEACE!

värdelöööshetens mamma.

ok, jag har inte jobbat sen i torsdags och jag håller på att få psykbryt av att inte göra något. jag ligger hemma typ hela dagarna för det finns inte ett shit att göra, känns som att jag bara sover och sover - visst att jag älskar att sova men jag känner mig så jävla värdelös haha! och mitt registerutdrag har inte behagat dyka upp, så på mitt nya jobb har jag inte kunnat börja än heller.
 
idag tänker jag i alla fall ge mig ut på presentjakt till Sandra och Viggo som fyller år snart, men först en dusch o fräscha till mig lite så man åtminstonde kanske ser mänsklig ut ;)

skärpning

gick ut och tog en promenad tidigare för att jag var så himla uttråkad, klarar inte av att bara ligga hemma hela dagarna. i vanliga fall när jag är ledig så brukar jag typ gå ut o shoppa, men jag försöker ju ta tag i mitt shoppingproblem och lära mig att spara pengar istället men det verkar som att jag bara bytt ut de saker jag köper istället. för under promenaden så svänger jag av mot skärholmen och in på ica och handlar på mig både det ena och det andra, inget onödigt så för mat behöver man ju, men att jag köper mat istället för kläder? haha, ja det är väl bättre på sätt och vis. förutom att när man lagar god mat så äter man ju mer och det kan ju i sin tur resultera i en oönskad viktuppgång.. och när jag lagar mat blir det ju inte direkt makaroner och köttbullar, jag gillar ju att experimentera och laga sånt jag aldrig gjort förut, som i förra veckan när jag gjorde plankstek liksom ;)
så nu har jag alltså två saker att skärpa mig med, shoppingen och matintaget haha! 

mitt i natta.

ja inte blir det mycket bloggande här inte, av olika anledningar - har inte så mycket att skriva om då jag jobbar en hel del och så vet jag att folk snokar och då orkar jag bara inte.. men livet rullar på och jag jobbar ganska mycket som sagt, ska vara ledig nu imorgon och i helgen i alla fall, sen börjar jag förmodligen jobba ännu mer då jag fått ett till jobb och bara väntar på lite papper innan jag får sätta igång.
 
imorgon ska jag till frisören och fixa frillan, tona ner mitt ljusa hår och klippa topparna. känner att det är dax att dumpa platina-stilen, men liiiite ångest ändå haha! sen drar jag nog till skrapan o tar en bulle med Tissie sådär på kanelbullens dag :) 
 
nä, dags att sova och hoppas på trevligare drömmar än jag haft de senaste dagarna! 
godnatt <3

RSS 2.0