hurtbulle m. sjukskrivning

sådärja! då har man tagit inte bara en utan två promenader idag, den andra vart av för att jag har för mycket energi i kroppen som jag inte vet vart jag ska göra av. kan bero på allt socker jag tryckt i mig idag också me glass, cola o kakor haha! nu är iaf allt det överflödet bortpromenerat. skönt med en powerwalk såhär på kvällen också för då sover jag bättre inatt! :)
 
kan ju skriva som fortsättning på mitt förra inlägg att jag blev sjukskriven från i måndags morse fram till nu i helgen, vart lite mycket sist i helgen och det tog musten ur mig. att jobba skiten ur sig i ett halvår o tro att det inte ska röra en var tydligen att tro fel, haha! men nu är jag utvilad och redo för en ny helg på jobbet, hoppas jag :) sen blir det helt enkelt till att lugna ner sig lite gällande jobb och inte tacka ja till alla pass.
 
kan ju tillägga också att hela min kropp bara skriiiiker efter alanya, så fort våren kommer så spritter det i hela kroppen och det känns liksom som att den är inställd på att nu är det snart dags att ååååka. man fylls liksom av en känsla av förväntan som Linda sa..
men jag får snällt vänta ett par månader till, sen så ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0