degajobbasommar!

Här ligger jag i sängen och degar! Med all rätt eftersom min lediga dag igår var allt annat än ledig. Gick upp vid 8 o strax efter kom min systerdotter hit för jag skulle passa henne, underbar unge men jag va ju inte ledig liksom. Direkt när dom kom o hämta henne sen så drog jag o Sandra och storhandlade i Kungens Kurva vilket tog sin tid. Sen var det bara hem o packa upp allt, laga käk o dra igen för då skulle jag slinga en kompis hår. Sen va klockan typ 22 o de va hem o slagga som gällde.
 
Börjar jobba 14.30 idag så jag bestämde mig för att bara dega i sängen fram tills det är dags att dra, trots att jag kanske egentligen borde va på gymmet. Meeeen, man måste ju få vila emellan varven haha! Men HUR svårt ska det egentligen vara att motstå god mat, godis o läsk?! Aja, har droppat ca. 7 kg sen jag började jobba på det här stället och det är ju bra det i alla fall. Men nu står det still.. Det är vad jag trycker i mig som behöver ändras.
 
Måste bara få säga nu medans jag ändå bara babblar att FAAN vad jag saknar Alanya nu när vårsolen tittat fram de senaste dagarna. Helt galet vad jag vill dit NU! Fast ändå inte, för det är inte så många där än o så är det inte riktigt tillräckligt varmt haha! Men planen är väl slutet på sommaren som förra året om jag inte drar ner någon vecka innan också ;)
Den som lever får se!

Ha de!

enteresaaaaan.

åååååh så skönt o va hemma! ..har haft 24-timmarspass och en av ungarna jag knappt varit med förut bestämde sig för att testa mig, heeeela dagen igår, och han var bra på det med. retade gall-febern på mig rent ut sagt. men vi alla överlevde, tack o lov,
och nästa gång blir det förmodligen enklare för då är han liiite mer van vid min närvaro. 
 
nu har jag inga fler pass bokade, men dom ringer väl vilken minut som helst haha!
tror dock att mars kommer bli lugnt, med alla tillbaka från semester och ledighet.
jag vill ha en fast tjänst, på heltid tack! :)
 
nu sitter jag bara här o chillar, väntar på posten och mitt lönebesked haha! 

workaholic!

ja nu jobbar jag sådär jävla mycket igen. kom precis hem från jobbet och är faktiskt ledig imorgon efter 6 dagars arbete. bloggen blir lidande för det finns ju inget att skriva om till att börja med eftersom jag typ enbart jobbar och sen att jag är förjävla trött för att egentligen orka skriva, så det får bli som det blir. det jag kan skriva är att det planeras för en resa som kommer gå av stapeln snart, för jag behöver sol och värme NU innan jag blir redigt jävla deprimerad.. nä nu ska jag glo på någon serie som inte kräver alltför mycket hjärna sen ska jag sooova! godnatt :)

look what i did yesterday (;


GRATTIS!..

..på födelsedagen till mig haha!
har jobbat heeeela dagen sen 7 imorse förutom lunch hos Sandra,
kom precis hem typ sååå nu ska jag sova så festar vi imorgon ;) 
haaaare!

RSS 2.0