elleeeer...

upp o ner, ner o upp (grisen gal i granens topp?). bloggen läggs nog ner. jag orkar inte skriva o då har den ju inget syfte. såå ja. hej!

sunday funday..

Här sitter jag o väntar på tuben, känner fortfarande av fredagens bravader som avslutades tidig lördagsmorgon ihopträngd i Sandras säng.. jobbar 9-21 idag o läääängtar redan efter min säng haha! jag va så trött igår att jag tyckte det va smart att ta en powernap vid 18 o vakna typ 21 vilket resulterade i att jag inte kunde somna igen förrän typ 3, skitbra när man ska upp 7.30 ;)

11/12/13

det är inte varje dag man blir hotad med att få hela ansiktet sönderslaget.. men vad kan jag göra åt andras psykiska spöken och hemska hämdlystnad? jag kan bara fortsätta leva mitt och hoppas på att karma tar hand om allt, även mig de gånger jag förtjänar det :)

 

de va väl på tiden?

läste detta i en annan blogg och kände att jag också ville dela med mig,
för visst fan är det väl på tiden att de släpper lite på gränserna?
världen är väl ändå allas kan man ju tycka?
 
 

being strong.

att saker aldrig tycks komma enkelt, alltid ska saker trassla och man måste bråka sig igenom saker och ting. but i guess that's the story of my life. har nu bråkat lite till och hoppas bara att det lönar sig för annars blir det till att börja om från ruta 1 igen.. buhu. 
 
 

isn't it typical?

sen jag kom hem från Alanya har jag jobbat typ konstant fram till i torsdags och nu har jag varit ledig sen dess, tänkte att jag behöver vara lite ledig också. men sjäääälvklart så blir man sjuk så fort man varvar ner. så nu har jag legat här i sängen i ett par dagar och nu håller jag på att ruttna, vill göra något! var hos läkaren igår och fixade hostmedicin så jag har fått sova ordentligt iaf och sen är det ju efedrin i så jag har en hel del energi att göra av med.. lite julshopping kanske såhär på första advent? :)

RSS 2.0