ooops.

gissa vem som tar söndagsnatten på jobbet oxå? blir alltså 42.5 h den här helgen haha! workoholic? jag? ;)

alla ba "äntligen fredag"

en annan ska ju jobba idag för första gången på flera veckor, hela helgen dessutom. jag älskar att jobba men att köra en hel helg på 30,5 h när man bara chillat ett bra tag? jag kommer vara döööd haha :D 
 
det blir till att sova ordentligt efter söndagens pass för på måndag o tisdag kommer jag ha en hel del att göra o förbereda o sen på onsdag börjar jag i skolan igen, en kurs på 7,5 poäng på 25%. så kommer som max ha skola 2 ggr på en månad - lagom! 
 
nä, ska väl sätta igång här innan det är dags att dra! hörs.

Fredag.

betar sakta men säkert av alla (200!) blogginlägg jag inte läste under mina veckor i alanya, tid tar det med det går framåt. en blogg i taget haha :) ska strax ta o hoppa in i duschen och göra mig i ordning innan det blir en tur till Skärholmen för att handla lite som behövs för drinkkvällen jag har planerat med J o L, blir nog awesome - trion är samlad haha :D tänkte nog ta en titt i några butiker också och se om de fått in något nytt roligt. Peace! 

yalanyam.

aha, alanya då? omtumlande på många sätt som vanligt. tröttnade som fan på stället och människorna ett par dagar men det gick över efter lite nattsoppa och nattsudd samt en dag med allmänt häng med en gammal vän. lärde mig ännu en gång vilka vissa människor egentligen är och att jag inte vill ha dessa kvar i mitt liv, medans vissa människor oväntat kom att spela större roll. det blev en hel del promenader, fikor och pratstunder med min kloka kanka. en hel del festande med Sandra som var nere 1 vecka med hennes bröder och hennes pappa - som fick verka som min pappa emellan varven också, tack! båttur med en ännu äldre vän och hans galna kompis som körde dygnsfylla från kl. 9 på morgonen. själv körde jag även en terass-fylla en tidig morgon, inte själv då but you get it! moppe körde jag också och fick se några fina små gömmor i bergen. summer garden låter alltid som en bra idé men är oftast inte det, men det var kul ändå. sen får jag inte glömma min bodyguard som skickade hem mig när jag var hög på hostmedicin och faktiskt borde sova, fast som ändå tyckte att jag var tråkig. jag hade velat åka till dim cay men det fanns liksom inte riktigt tid för det,
nästa gång kanske - vilket jag hoppas ska vara om inte så länge ;)
 
 
 

Ya Ya Ya!

Denna har spelats som fan i Alanya och jag är kär i den och om den passar! :D
 
 
Ya ya ya ya! Ben en özel
Ya ya ya ya! Ben en güzel
Ya ya ya ya! Ben her şeyindim ya
Ya ya ya ya! Sen çok bilen
Ya ya ya ya! Yalnız gezen
Ya ya ya ya! Sen terk edildin ya

<3

 

friday!

jobbat idag och jobbar imorgon sen tar jag semester igen i åtminstone 2,5 vecka för snart bär det ju aaaav mot mitt älskade alanya och all dess härlighet haha :D nu ska jag ligga här på sängen o ha lite fredagsmys med pretty little liars och chips för mig själv, peace!

Ky-Mani Marley!

vilken jävla känsla, så jävla bra det vaaar!
närmare bob marley än så här kommer jag aldrig att komma och
jag är så glad att jag som stor reggaefantast fick vara med på den här konserten!
 

RSS 2.0