monday

å så verkar alla vara i turkiet, förutom jag. helt deppig sådär haha, nä men jag kommer väl iväg förr eller senare jag med. surt bara att när jag för första gången är helt hundra på att jag kommer kunna åka pga pengar o sådär så är det ingen annan som verkar kunna åka om inte vissa saker löser sig inom den närmsta framtiden. såååå ja, we'll see. var ju där själv förra året en sväng men har ingen lust med det i år.. :)

annars har jag äntligen fått jobba lite igen, eller ganska mycket. 12-timmarspass både lördag och söndag, kan säga att jag sov gott o länge inatt haha! hade teckenkursen nu ikväll o så jobbar jag igen imorgon, skööönt med sysselsättning :) nu är amir påväg hit o borde va här nu egentligen meeeen han är ju som han är! 

Helkväll med Lillebror!

Middag på Friday's
Promenad från Östermalm till Slussen
Avsluta med rikstung konsert med Ken Ring!

slacker.

jag har inte jobbat på över en vecka. jag börjar känna mig som en riktig slacker som bara sover hela dagarna och glider omkring utan mening. jag behöver jobba! nu är det dessutom ny månad så jag behöver samla på mig lite timmar, tack! Ska ringa jobbet och fråga om dom har tappat bort mitt telefonnummer.. 
 
idag var väl tanken att jag skulle färga min systers hår, men varken hon eller hennes karl vill svara i telefon sååå jag får väl ligga här i sängen tills något bättre dyker upp. annaaaars vetefan, har festat en hel del på senaste och känner att jag behöver lugna ner mig lite om jag ska kunna spara några pengar alls. 

RSS 2.0