hemma från kryssningen..

.. och jag skulle LÄTT kunna göra om den! bästa kryssningen någonsin trots att jag har ett antal minnesluckor haha, men festar man 12 timmar i streck så är det lätt hänt ;) 

 godnatt!

jaha, då var mina 2 lediga dagar över då - back to work klockan sju imorgon bitti. jag hann iaf med ett impuls-biobesök ikväll med älskade Amir och igår var det ju julafton (duh?!) så det var ju fullspäckat där med och medans många gick ut o festa gick jag hem o slockna som en sten. så rolig är jag haha! 

vi var o såg "berättelsen om pi" och den var ganska bra faktiskt, coola effekter och en fin story så den rekommenderar jag :) nu ska jag väl ta o hoppa in i duschen och sen slänga mig i säng för klockan ringer 05.30 imorgon! godnatt! 

~

kom precis hem från jobbet, men this is what i did last night :)
 

mhmm ;)

 Kryssning 28 December!
 
 Svansjön 12 Januari!
 
 Lil Wayne 15 Mars!
 

Söndag

jag har jobbat dag och natt den här veckan, bokstavligen, över 70 timmar.
slutade kl 16 igår och är ledig hela dagen idag. skönt som fan.
 
igår var tanken att vi skulle ut och partaja lite eftersom vi var bjudna till Opal för julmiddag och lite drinkar så vi gick dit och käkade o så och sen vart det smockfullt. det fanns inte plats för alla som skulle käka att sitta ner så vi lyfte vänligt på våra små rumpor för att andra skulle få sitta o sen när vi kom in efter våran cigg så hade vi inte sån stor lust att stanna eftersom upplägget var knas och det va fööör mycket folk. så vi drog och tänkte ju egentligen dra vidare, men det slutade med att vi åkte hem till Sandra och fastnade där. min hostmedicin slutade verkade och jag kände hur trött jag egentligen var så jag drog hem, la mig och slocknade som en sten. det behövdes kan jag säga.
 
nu ska jag ta mig en dusch och tvätta mitt skitiga hår haha sen drar jag nog till skärholmen och kollar lite julklappar  och möter upp frugan! hörs :)

jobba jobba!

chefen ringde nyss, det blir till att sova jouren inatt så det var väl tur att jag gick upp nu vid 10 så kanske jag kan somna ikväll. sova inne på kontoret i en 90-säng som inte är min tror jag är svårt nog. aja, det är ju tur att jag slutar kl. 9 imorgonbitti om jag inte kan sova haha! i helgen ska jag ju köra 24-timmarspass och då slutar jag ju inte förrän 16 på eftermiddagen och det är ju lite jobbigare om man inte får sova. wish me luck! :)

skitgris.

känns som att det var en evighet sen jag va hemma på riktigt, åkte ju till tissie igår också och stannade över natten, och det har förvandlat mitt rum till ett bombnedslag. kläder, tallrikar o glas överallt och shoppingpåsar över hela golvet eftersom man bara packar om o drar typ haha, så jag kände att det var dags att ta sig hem och ta tag i allt. så nu är det någorlunda städat här, jag håller på och tvättar alla mina kläder eftersom jag upptäckte att underklädeslådan var tom tidigare och jag knappt har kläder att ta på mig. lagar mat gör jag också haha! ska se om kycklingen är klar nu så man får i sig något :) hörs!

strandsatt/bosatt?

för jag har bosatt mig hos Sandra haha, mn vi trivs så bra så och hon lyckades lura ut mig igår. jag som aldrig går ut liksom var dessutom på stureplan, ja haha mn kul hade vi ;) nu väntar vi på alanyan-sällskap igen o Sandra fick nåt infall att skura precis. tur att jag tog disken efter den kralliga maten jag lagade. då behöver jag inte känna mig som en dålig wifey ;D

galata!

shulululu! ligger nerbäddad i sängen medans det stormar här utanför. jag har redan varit ute i skiten när det var som värst och jag går fan inte ut igen asså. det va hemskt!
 
hängde med alanyanerna igårkväll och firade I som fyllde år, vi hade skitkul o drack o sen va vi ute o åkte pulka (läs: willy's-påsar) o jiddrade om galatasaray och besiktas och försökte lära Sandra att uttala turkiska ord rätt ;D
 
nä nu ska jag fortsätta mysa här i sängen o glo på serier eller något! puss :)

 

RSS 2.0